taart en cake
Nutella taart
Je hebt zin om een lekkere taart te maken. Maar tja... Je hebt geen spullen in huis. Met dit recept heb je binnen No-Time een lekker taarten recept met maar 2 (!!! Jaa maar 2!!!) ingrediënten!
Ingrediënten:
- 4 eieren
- Nutella (kan ook andere chocopasta zijn, maar Nutella is wel lekker ;P )
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Klop de eieren in een vetvrije schaal op met een mixer (op de hoogste stand!) tot ze echt goed schuimig zijn geworden. Dit duurt minstens vijf minuten! Als het goed is verdriedubbelt het volume van de eieren in die tijd. Zo niet, mix dan nog even door. Hoe lang het exact duurt hangt onder andere af van de grootte van je eieren en de sterkte van je mixer.
Verwarm de Nutella kort in de magnetron (20 seconden) of au-bain-marie, zodat hij wat vloeibaarder is. Meng eerst ¼ van de Nutella door het eimengsel en ‘vouw’ het met een spatel door het ei. Als het is opgenomen voeg je nog ¼ van de Nutella toe, en roer je opnieuw tot het is opgenomen. Herhaal tot alle Nutella is opgenomen.
Bedek een bakvorm met bakpapier en stort het beslag in de vorm. Bak de taart 25 minuten in de oven om 180 graden Celsius. Als een tandenstoker er schoon uitkomt is je taart klaar.250 gram
Je kan op de taart ook poedersuiker strooien, erg lekker ;) Ook is het lekker om de taart in te smeren met nog meer Nutella! Jum Jum!! Eet smakelijk!
Maak jouw eigen website met JouwWeb